Messe & showroomdesign
Show what you got!
Showroomet er virksomhedens ansigt udadtil. Det er her drømmene skabes. Her kunden skal opleve et ønske om at eje produktet.
Design. Æstetik. Inspiration. Innovation. Funktionalitet. Showroomet skal begejstre kunderne! Rammerne skal matche og løfte produkterne, så købelysten vinder, og kunderne ønsker at vende tilbage efter mere. Forudsætningerne kan variere. De fysiske forhold kan være nye eller gamle, store eller små, skæve eller stringente. Med det rette design kommer showroomet til at fremstå interessant og tidssvarende.

Det handler om at skabe et miljø og en atmosfære, hvor produkterne præsenterer sig fra deres bedste side, hvor det er let for sælgerne at demonstrere mulighederne, og hvor kunderne føler sig godt tilpas. Udvælgelsen af produkter er også vigtigt. Hvilke produkter skal med i showroomet? Hvordan skal de placeres? Hvilken budskaber vil I kommunikere ud via grafik?

Konstruktionen af messestaden er alfa og omega. Det skal ikke bare se godt ud. Det skal være funktionelt, let at samle, skille ad og transportere. Og det skal kunne holde til det hårde liv, messestande har. Levetiden skal være længere end en enkelt sæson. Derfor er det væsentligt at indtænke fleksibilitet i f.eks. den grafiske kommunikation og vareeksponeringen. Plus alt det løse; funktionalitet i forhold til medarbejdernes komfort, behovet for fordybelse og møde med kunder, tilbud om forfriskninger mm.

Når
kommadesign designer messestande, får de ofte en spektakulær karakter, der er umulig at overse. Vi har stor erfaring med at gentænkte virksomhedens brand til messesammenhæng, og præsentere virksomheden og produkterne på nye måder, som vækker nysgerrighed og skaber opmærksomhed. Og det husker folk bagefter. Vi varetager hele processen, fra design og udvikling til opstilling og nedtagning. Det kan ikke blive lettere for jer. Eller bedre!
Når kommadesign designer showrooms, tager vi os af alt fra design til udvikling og implementering. Hele processen varetages i tæt samarbejde med jer, så vi sikrer, at virksomheden og produkterne brandes rigtigt i forhold til jeres ønsker, kundernes behov og produkternes potentiale.

Don’t mess up!
Messestanden er virksomhedens ansigt på udebane. På kort tid skal den imponere og drage folk til sig. Virksomhedens brand skal genspejles i designet og opbygningen af messestanden, samtidig med at produkterne sættes i højsædet. Når disse faktorer går op i en højere enhed, er basis skabt for at imponere de besøgende. Og det er netop formålet. Imponerede kunder vender tilbage og køber.

Messe / showroomdesigner
Lej en messe / showroom designer og udvikler til jeres næste projekter. Læs her mere om vores klippekort koncept, hvor vi er en del af jeres dagligdag. Se mere her...
Stacks Image 1218
Stacks Image 227
Stacks Image 231
Stacks Image 229
kontakt kommadesign l 4092 6656 l info@kommadesign.dk